Επισκευή Παντός Τύπου Οχήματος

Το συνεργείο μας, λόγω της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και της υποδομής μπορεί να επισκευάσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές και δύσκολες βλάβες καλύπτοντας οποιασδήποτε ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση.
 
Η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η αξιοπιστία και το σταθερό πελατολόγιο επί σειρά ετών μας έχουν καταξιώσει στον χώρο της επισκευής οχημάτων  (παντός τύπου). Στόχος της εταιρίας μας είναι η παροχή αξιόπιστων, υπεύθυνων και εγγυημένων υπηρεσιών στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Live Ενημέρωση

Καθ’ όλη τη διάρκεια όπου το όχημα σας είναι στις εγκαταστάσεις μας για έλεγχο – επισκευή – διάγνωση – service, εμείς θέλουμε να σας έχουμε δίπλα μας. Σας γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τη ακριβή του διάγνωση, το αναγκαίο κοστολόγιο, τον απαιτούμενο χρόνο και είμαστε δίπλα σας ενημερώνοντας σας άμεσα για ό,τι χρειαστεί.

Ολοκληρωμένη Φροντίδα

Service, Ηλεκτρονική διάγνωση, Προγράμματα – βελτιώσεις, Μπαταρίες, Μίζες, Δυναμό, Συναγερμοί, Xenon, Αισθητήρες παρκαρίσματος, Τοποθετήσεις ηχοσυστημάτων, Ανταλλακτικά, Αξεσουάρ, Κιτ, Εξοικονόμηση καυσίμων,  Εμπορία ελαστικών & ζαντών, Επισκευές ψυγείου (νερού – καλοριφέρ – A/C), Ελαστικά, Ευθυγράμμιση, Ζυγοστάθμιση, Αμορτισέρ, Εξατμίσεις, Μπαταρίες, Αντιμυκητιακός έλεγχος A/C – καλοριφέρ, Επιδιορθώσεις Ηλεκτρικών ηλιοροφών, Αλλαγές κουκούλας cabrio, Διάγνωση βλαβών, Κάρτα καυσαερίων, Ξεθάμπωμα φαναριών, Βιολογικός καθαρισμός, Γυάλισμα, Κέρωμα, ΚΤΕΟ.Επισκευή φανοποιίας για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων μέσω ασφαλιστικής. Μείνετε εν κινήσει με ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι το αυτοκίνητό σας να σας παραδοθεί επισκευασμένο από το συνεργείο μας. Και εκτός από όλα αυτά, είμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή με ένα τηλεφώνημα, να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη φροντίδα για ότι αφορά το όχημα σας!

Γνήσια Ανταλλακτικά

Προσφέρουν ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς και συμβολίζουν την άριστη λειτουργία και τη σωστή τοποθέτηση για ανθεκτικότητα και διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου.Τα Γνήσια Ανταλλακτικά εξελίσσονται παράλληλα με την εξέλιξη του αυτοκινήτου, ώστε να διαμορφώνονται κατάλληλα για κάθε μοντέλο. Σε όλο το εύρος, η ποιότητα και η λειτουργικότητα τους ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις και όχι τις ελάχιστες. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά επίσης απολαμβάνουν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα: κάθε βελτίωση στη γραμμή παραγωγής του αυτοκινήτου ενσωματώνεται στα Γνήσια Ανταλλακτικά.. Διασφαλίζουμε ότι όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά είναι πάντα διαθέσιμα. Όχι μόνο βραχυπρόθεσμα , αλλά και τα επόμενα χρόνια: Συνολικά, σας παρέχουμε όλα τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για την αξιοπιστία στο δρόμο για τουλάχιστον 10 – 15 χρόνια μετά την ημερομηνία παραγωγής του.
Αυτό ισχύει και για τα τρέχοντα μοντέλα και για παλιότερα αυτοκίνητα, ώστε να μην αποκλείονται κάτοχοι αυτοκινήτων. Αυτό σας εξασφαλίζει ότι επωφελείστε από την ποιότητα των αυτοκινήτων μας πολύ μετά την ημερομηνία παραγωγής τους

Υπηρεσίες After Service

Στη Vehicle Control Kalfadelis, δεν θεωρούμε οτι η δουλειά μας έχει ολοκληρωθεί με την επισκευή ενός οχήματος. Στη πραγματικότητα εμείς τότε αρχίζουμε να χτίζουμε μαζί σας μια σχέση εμπιστοσύνης. Η δέσμευση μας είναι να σας προσφέρουμε κάθε βοήθεια για να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο δυνατό τα προνόμια που σας προσφέρει η εταιρεία μας. Είμαστε μαζί σας και την επομένη ημέρα της επισκευής του οχήματος, αλλά και κάθε μέρα μετά από αυτή, σε άμεση θέση, να θέλουμε να γνωρίζουμε τη κατάστασή του, τα επόμενα μελλοντικά του service, το ιστορικό του για την έκδοση της αυτόνομης κάρτας ελέγχου καυσαερίων αλλά και την ημερομηνία όπου το όχημα σας είναι υπόχρεο σε έλεγχο ΚΤΕΟ (Τεχνικό Έλεγχο Οχημάτων).

Επισκευή Ελαστικών

Η επιδιόρθωση των ελαστικών πρέπει να γίνεται πάντα από εξειδικευμένους επαγγελματίες.
Η σωστή διαδικασία επιδιόρθωσης περιλαμβάνει πάντα την απεγκατάσταση του ελαστικού, τον λεπτομερή έλεγχο για φθορές και τη χρήση ειδικών υλικών με συγκεκριμένες τεχνικές
Όλες οι ενέργειες επιδιόρθωσης πρέπει να γίνονται σύμφωνα με τα όρια και τις οδηγίες που έχει θέσει ο κατασκευαστής του ελαστικού.