Σχετικά Με Εμάς

Το σύγχρονο συνεργείο μας στη περιοχή του Βότση – Κηφισιά Θεσσαλονίκης προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το όχημα σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης. Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητό σας, πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας και των δικών σας ανθρώπων.
 
Δεν είναι τυχαίο το ότι η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε μας έχει καθιερώσει σαν ένα από τα καλύτερα συνεργεία της Θεσσαλονίκης, με αφοσιωμένους πελάτες που σταθερά επωφελούνται από την ποιότητα, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα του σέρβις μας. 

Που θα μας βρείτε;

 

Το συνεργείο μας εδρεύει στην περιοχή του Βότση – Κηφισιά Θεσσαλονίκης, επί της οδού Κηφισίας 48. Σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο με όλα τα απαραίτητα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία επισκευής, καταφέρνουμε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για το αυτοκίνητο σας, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. 

Όραμα και Φιλοσοφία

 
Η πολυετής εμπειρία και η εκτεταμένη τεχνογνωσία μας (φροντίζουμε να είμαστε σε διαρκή επαφή με ό,τι πιο καινούριο συμβαίνει στον τομέα της τεχνολογίας), μαζί με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, αποτελούν την εγγύηση για την άψογη συντήρηση, αναβάθμιση ή επισκευή του οχήματός σας. Και αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα στο χρόνο παράδοσης που υποσχόμαστε.
 
Με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχουμε καλύπτουμε όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κινητήρα και αμαξώματος, ενώ τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιούμε είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας.
 
Και, αντίθετα από άλλα συνεργεία που λειτουργούν «διεκπεραιωτικά», εμείς δημιουργούμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας: σεβόμενοι το χρόνο, τα χρήματα, αλλά και την ανάγκη σας να νιώθετε ασφαλείς με το όχημά σας, δε θα σας υποβάλλουμε σε καμιά ταλαιπωρία ή  οικονομική «αιμορραγία», και δε θα σας βάλουμε ποτέ σε μπελάδες όσο είστε στο δρόμο. 
 
Ελάτε λοιπόν να δείτε τον χώρο μας και να μας γνωρίσετε από κοντά. Θα εντυπωσιαστείτε!